gri01
Webhosting

Numele și locul tău pe internet

Numele de domeniu

Primul element de care aveți nevoie pentru a oferi firmei dumneavoastră o prezență serioasă și credibilă pe internet este un nume de domeniu. Numele de domeniu va face parte din adresa de internet prin care puteți fi găsit de vizitatorii și clienții dumneavoastră.

Numele de domeniu poate fi chiar numele firmei dumneavoastră sau, mult mai eficient din punct de vedere al promovarii web, un nume care să sugereze principalul obiect de activitate al firmei.

Vă oferim consultanță gratuită în alegerea celui mai potrivit nume de domeniu liber pentru site-ul dumneavoastră precum și servicii de rezervare și cumparare a domeniului.

Prețurile pentru cumpărarea domeniului

•domenii .ro (domenii românești): 30 USD + TVA preț valabil cu achiziționarea unui abonament de găzduire web. Pentru domeniile românești taxa se plătește o singură dată, la achiziționarea domeniului. Nu sunt percepute taxe anuale.
•domenii .com, .net, .org (domenii internationale) : 12 USD/an  cu hosting  sau 15 USD/an fără hosting, cu posibilitate de rezervare pentru 1-9 ani.Domeniile internaționale se reînnoiesc anual.
•domenii .eu : 25 USD/an pentru o perioadă de 1 an. Acest preț nu este condiționat de achiziționarea unui abonament de gazduire web. Domeniile .eu pot fi înregistrate doar de persoanele fizice rezidente in Uniunea Europeană, respectiv persoanele juridice rezidente sau având filiale în Uniunea Europeană. Alternativ, pentru persoanele fizice/juridice care nu îndeplinesc condițiile de mai sus, domeniile .eu pot fi înregistrate folosind datele de contact ale registrarului nostru. Ulterior înregistrării, în cazul îndeplinirii de către client a condițiilor de înregistrare, este posibil transferul domeniului pe numele clientului, prin plata unei taxe echivalente cu înregistrarea domeniului .eu/1 an (25$+TVA).

Web hosting

Suntem mai aproape de clienții noștri oferind și pachete speciale de web hosting în Romania sau SUA, la partenerii noștri. Acest serviciu întregește necesarul pentru garantarea reușitei pentru proiectele Dvs. legate de internet.

glob